SEGRE
Pilar Rahola defensant Rocío.

Pilar Rahola defensant Rocío.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Torno a apropiar-me aquella mítica frase que pronuncia el personatge de Roy Batty, cap al final de Blade Runner, la mítica pel·lícula de Ridley Scott: “He vist coses que vosaltres no creuríeu...” Això ve a tomb després d’assistir estupefacte a la presència de Pilar Rahola, paladí de l’independentisme català, al debat final, després de dos mesos d’èxit absolut, sobre Rocío Carrasco, amb els habituals al plató de Telecinco i a les ordres de Carlota Corredera. I això de final és un dir perquè, allà mateix, ja es va confirmar una segona entrega en què la filla de “la más grande” repassarà la seua relació amb els membres de la família Carrasco-Mohedano.

Total, al tema: Rahola, que va arribar a eclipsar, si és que això és possible, ni més ni menys que Josep Cuní tant a 8TV com a TV3, va desembeinar la seua afilada espasa per posar-la al servei de Rocío.

Clar que tampoc cal que ens sorprenguem gaire perquè abans d’entrar en política primer i veure la llum del procés després, va ser fixa en programes de Mediaset com Crónicas marcianas o La noria.

tracking