SEGRE
Mamen Mendizábal, a La Sexta.

Mamen Mendizábal, a La Sexta.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tot just fer-se oficial el seu adeu, les xarxes van bullir col·locant-la al capdavant de l’Espejo público dels matins arran del rumor, sense fonament però animat des d’internet, que Susanna Griso havia caigut en desgràcia a Atresmedia per la pèrdua d’audiència. És més, va arribar a dir-se que el seu recanvi, el de Susanna, podria ser Ana Rosa Quintana mateixa, també en delicada situació a Mediaset per donar suport en el seu programa a Rocío Flores en lloc de la seua mare, Rocío Carrasco, que ara mateix és la gallina dels ous d’or a Telecinco.

Doncs res d’això, Mamen Mendizábal, que ha confessat que ja està farta de la política i de la pressió del dia a dia, està preparant un nou espai per al prime time de La Sexta amb reportatges de tall social..

Plou sobre mullat. Les xarxes socials (mal utilitzades, s’entén) poden arribar a ser, o són, la xacra del segle XXI. El (pen)últim exemple el tenim amb la notícia que Mamen Mendizábal (Madrid, 1976) deixa Más vale tarde, que presentava des del 2012, per emprendre nous projectes a la cadena.

tracking