SEGRE
Alexia en ple Merlos Gate.

Alexia en ple Merlos Gate.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Telecinco ha posat tan alt el llistó de les polèmiques amb el cas Rocío Carrasco que, ara mateix, totes les altres semblen de pa sucat amb oli. Això és el que va passar aquesta setmana al Viernes Deluxe.

Com que no tenien res millor, van buscar a la nevera i van confeccionar unes croquetes d’allò més estranyes. Van agafar Alexia Rivas després de la seua expulsió de Supervivientes i la van asseure al plató per veure-se-les amb María Patiño, la titular de Socialité i de la qual va dir que ella ho faria millor al capdavant del programa.

Per si no ho recorden, Alexia es va fer famosa pel cas batejat com Merlos Gate. El periodista, en ple confinament, se’n va anar a casa seua a aïllar-se (vivia en parella amb Marta López), i en una entrada telemàtica en un dels programes en els quals col·laborava va aparèixer per darrere Alexia seminua.

Al Deluxe, que no són ximples, van portar també Marta López, també baixa a Supervivientes d’enguany (però per problemes de salut). I entre les tres es van muntar una baralla de segona divisió i a què van intentar estirar tot l’estirable.

Molt discreta, la veritat..

tracking