SEGRE
Kiko, gran retorn a Telecinco.

Kiko, gran retorn a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’imperi Mediaset s’ha aplicat la vella màxima que deia allò d’“el rei és mort, visca el rei”. Ara que li han donat un descans a Rocío Carrasco després d’esprémer-la com un llimó com a abanderada de la violència de gènere (acceptable el fons però menyspreable la forma), han obert el congelador i han col·locat a la taula forense del plató Kiko Rivera, abanderat d’un altre tipus de violència, la maternofilial, perquè llancés un altre torpede a la línia de flotació de la seua mare, Isabel Pantoja.

Com que la tonadillera no dona audiència com a jurat al Top Star, han pensat que, potser per morbo, el concurs de talents pugui remuntar gràcies al Deluxe. Podria ser, però que sàpiguen que fa mesos que el concurs està gravat.

Per cert, Telecinco, encara que sembli increïble, ho va tornar a fer. Mediaset s’havia omplert tota la setmana la boca amb què faria amb l’Eurocopa en el seu poder.

Doncs bé, tot just acabar el partit inaugural i sense gairebé temps per acomiadar-se, van passar el postpartit a la marginal Be Mad. Havien de donar pas al que realment els importava: el Viernes Deluxe.

tracking