SEGRE
Camacho, Kiko i Manu Carreño.

Camacho, Kiko i Manu Carreño.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Encara no ha acabat la primera ronda de la fase de grups de l’Eurocopa 2020, que com tothom sap es juga el 2021, i ja podríem fer una exposició de mems només amb les perles que ha anat deixant anar Mediaset, que té els drets de la competició per a Espanya. Mems en la forma i en el fons. Per exemple, José Antonio Camacho, com a comentarista, és un filó i el rei de deixar anar obvietats cada vegada que li obren el micro.

A l’Espanya-Suècia es va tirar més de deu segons sense dir absolutament res, a base d’“està clar”, “òbviament” i “efectivament”. Manu Carreño alterna locució amb les autopromocions de la cadena que venen després, bé sigui Top Star o Supervivientes. 

Els talls publicitaris, en els moments clau del pre i postpartit, posen dels nervis, com el fet de passar les anàlisis i declaracions de l’inaugural Itàlia-Turquia a la residual Be Mad. Però el millor, el millor, va ser sentir el comentarista de Bèlgica-Rússia sorprendre’s que el seleccionador belga, Bob Martínez (com l’anomenava ell), s’expressés en un “perfecte espanyol” (sic).

tracking