SEGRE
Pedri a l’anunci promocional.

Pedri a l’anunci promocional.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

De vegades els creatius publicitaris semblen becaris poc preparats (dit sigui amb tots els respectes per als becaris poc preparats) i llancen a l’arena productes que semblen poc preparats. Un d’aquests és la campanya publicitària de la marca Plátanos de Canarias, que ha escollit Pedri, l’emergent futbolista tinerfeny (Tegueste, 2002) com a imatge.

Que Pedri promocioni el fruit més emblemàtic de la seua terra és una gran idea (per cert, saben que Plátanos de Canarias dona, per a finalitats benèfiques, 1.000 quilos per cada quilòmetre que corri sobre la gespa la Roja durant l’Eurocopa?) però l’espot, si el miren bé, grinyola en el seu inici: se suposa que un assistent el crida i li llança un plàtan de la mateixa manera que un cridaria la seua mascota per llançar-li un os o un pal. Després, sí, la cosa s’arregla, però l’arrancada fa esgarrifar.

No hauria estat millor (i no volem esmenar la plana a ningú) que Pedri, al tornar de l’entrenament o del partit, n’agafés un i, assaborint-lo, digués: “Boníssims. Des de nen a casa mai ens n’ha faltat cap a taula”, o alguna cosa així?.

tracking