SEGRE
Messi, en el partit contra Uruguai.

Messi, en el partit contra Uruguai.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La Copa Amèrica és aquella competició que, ja de matinada, un s’asseu al sofà de casa per veure-la i, quan es desperta, ja fa estona que s’ha acabat el partit. O sigui, horaris intempestius, relatiu interès i espectacle discret.

Així les coses, no és d’estranyar que, televisivament parlant, cap cadena hi hagi licitat. La cosa és tal que, fins ara, els drets els tenia..

la televisió gallega. Com que sembla que s’entrava en temps de rebaixes, TV3 hi ha apostat però amb un matís, només els partits d’Argentina.

Va debutar aquesta setmana amb Argentina-Uruguai i repetirà contra Paraguai, i així mentre l’albiceleste segueixi com a aspirant. Per cert, i encara que sigui sense moure’l del plató, la Copa Amèrica ha permès retrobar-nos amb la locució del veterà Lluís Canut i amb els comentaris dels exfutbolistes Martín Posse, en el debut, i de Javier Saviola.

I ja que parlem de TV3, hauria de fer-s’ho mirar. L’èxit del Lleida Llista a la Copa d’Europa d’hoquei amb prou feines va tenir transcendència en els informatius del dia: o silenci total o al final de tot i a correcuita.

tracking