SEGRE

BOIG PER TU

Sí, sí, sí, la seqüela ja és aquí!

Antonio David Flores, en el retorn.

Antonio David Flores, en el retorn.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A la casa li és igual qui tingui o no la raó, i pel que fa a ser capdavanter d’alguna cosa, li va allò d’“aquests són els meus principis, i si no, en tinc d’altres”. Només els preocupa l’audiència i els ingressos econòmics per publicitat. I aquí, el filó és inesgotable. Tot està preparat, després dels flirtejos als Cayos, el micro obert d’Ana Rosa i les purgues als dissidents de Sálvame, perquè apareguin en escena dos nous gladiadors. Rocío Flores, la hijísima, i Antonio David Flores, el malvat de tota aquesta història.

De moment ja ha concedit una entrevista via internet i és de suposar que a alguna revista. Passat l’estiu, si no abans, veurem la sang córrer en viu i en directe.

Barret per a Mediaset. Per quan s’acabin les vacances (després de Supervivientes vindrà el Gran Hermano VIP) ja està preparant el nou assalt amb Rocío Carrasco com a protagonista. Però aquesta vegada no estarà sola a l’hora d’acusar el seu ex i l’entorn. No, traient-se les caretes, com farisaics mercaders al temple, ja han muntat l’escenari per a la “mare de totes les batalles”.

tracking