SEGRE
Jordi González, enmig del ball.

Jordi González, enmig del ball.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Principalment les mogudes afecten especialment espais com Supervivientes i les seues gales i programes satèl·lits Tierra de nadie i Conexión Honduras (el tema de la moguda amb canvi de cadena a la prèvia de l’Espanya-Eslovàquia i l’especial Sálvame va quedar justificat per la mort de Mila Ximénez).

Tanmateix, en aquesta última setmana els programes han anat saltant de Cuatro a Telecinco i viceversa i en alguns casos de dia que no d’hora per fer mal, a més, a Mask Singer, només per citar un exemple. Així, hem vist fent salts gent de pes com Carlos Sobera o Jordi González.

A Mediaset està tot tan estudiat al mil·límetre que s’aprofita fins al més mínim detall per guanyar audiència o, si més no, prendre-l’hi a la competència, en aquest cas, Atresmedia, que, de fet, és l’únic que té perquè les altres cadenes juguen en lligues inferiors. El cas és que amb l’excusa de l’Eurocopa 2020 (que, com ja és sabut per tothom, es disputa el 2021) està modificant la graella al seu antull fins al punt de descol·locar fins i tot els seus més acèrrims seguidors.

tracking