SEGRE
Aquí ho tenim: ‘títere’ per ‘titella’.

Aquí ho tenim: ‘títere’ per ‘titella’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja sabem que comparat amb l’actualitat que tenim (Tribunals de Comptes, el “no és no” d’antany de Sánchez a consultes i vies unilaterals, la lletra petita dels indults, la campanya anticatalana de la caverna mediàtica mesetària...), el que ara comentarem no deixa de ser una fotesa, una insignificança, el xocolate del lloro, però arriba un moment en què algú s’ha de plantar i dir prou.

Ja n’hi ha prou de riure, prou de pensar que som ximples perquè suportem amb estoïcisme i sense parpellejar totes les mofes i befes que es dignen fer-nos des de les televisions estatals. Impossible que es tracti d’un error, per reincident i repetitiu, de manera que s’ha de tractar d’una campanya sibil·linament orquestrada i executada.

Les dos últimes. En el flamant Todo es verdad de Risto Mejide. Es van entossudir a transformar la policial operació Titella (ja li podrien haver posat un altre nom!) per Operación títere. L’altra, MasterChef se’n va anar a Olot per teòricament elogiar la seua “cuina volcànica”. Als càirons van canviar “Olot-La Garrotxa” per “Olot-La Garrocha”. Quina tropa!

tracking