SEGRE
Pablo Díaz, davant l’últim repte.

Pablo Díaz, davant l’últim repte.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Per fi! “Amb la X, a les repúbliques de Venècia i Gènova, príncep o magistrat suprem.” Quedaven 52 segons i una última resposta per encertar. “Dux.” I va cremar Troia.

El tinerfeny Pablo Díaz, 24 anys i el més jove dels concursants de Pasapalabra, va completar el Rosco i es va emportar el pot d’1.829.000 d’euros. Bé, se’n va emportar més o menys el 50 per cent.

La resta se la queda aquesta Hisenda que ara passarà pel sedàs els assalariats que (ells o les gestories) es van fer un embolic amb els ERTO generalitzats del 2020. Però bé, aquesta és una altra història, penosa, però una altra.

El cas és que després de 259 programes i dotze ocasions en què es va quedar a una sola resposta, el músic ha guanyat. No el veurem més, excepte en programes especials.

S’emporta els diners i una nòvia, Marta, el seu millor premi segons les seues paraules, que va conèixer durant el programa. Les promos, el doble programa, la pausa abans de la resposta final, la seua presència a El Hormiguero de Pablo Motos van trencar la màgia de la incertesa.

Però, francament, tant intent començava a resultar carregós..

tracking