SEGRE
Arturo, en el comiat del concurs.

Arturo, en el comiat del concurs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La vida ens ensenya diàriament i amb palmària i incontestable contundència que res és etern ni ningú resulta imprescindible. Totalment d’acord encara que en el fons ens agrada aferrar-nos, potser per egoisme, a qualsevol d’aquestes possibilitats, o a les dos.

En qualsevol cas ens sap greu la cancel·lació (a més comunicada pràcticament d’un dia per l’altre) del concurs Ahora caigo d’Antena 3 presentat, tret d’en comptadíssimes excepcions, pel seu conductor fundacional, Arturo Valls (València, 1975). Aquest divendres es va emetre l’últim programa.

Ja no n’hi haurà més, tret de redifusions (que no creiem tal com estan les coses) i el seu substitut per a les sobretaules de la cadena d’Atresmedia serà, agafin-se!, una telenovel·la turca, Tierra amarga, el pilot de la qual va poder veure’s ahir a la nit. Estrenat el 6 de juliol del 2011, ja era tot un clàssic i membre del club de concursos de la tarda.

Després d’ell, i de manera encadenada, venien ¡Boom! i Pasapalabra, abans de donar pas a l’informatiu de nit. Una caiguda d’audiència (i altres coses) ha estat el detonant. Ho sentim.

tracking