SEGRE
Perry Mason i la seua secretària.

Perry Mason i la seua secretària.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

8TV, afectada pel fet que a la caixa forta només hi té teranyines, s’ha convertit en una experta a aprofitar les millors ofertes existents a les prestatgeries dels supermercats outlet de la televisió. Així, recupera a cost zero (o gairebé) sèries i personatges que ja formen part de la memòria televisiva dels espectadors d’aquest país. Ara mateix està emetent El retorno de Perry Mason, que es va rodar trenta anys després de l’original, que es va projectar entre 1957 i 1966 en el gloriós blanc i negre de Televisió Espanyola i amb doblatge sud-americà.

L’infal·lible advocat defensor (el pobre fiscal ens feia una mica de pena perquè no guanyava ni un cas) es va convertir en un fenomen mediàtic encarnat per Raymond Burr (el mític dolent de La finestra indiscreta) i que repetiria èxit posteriorment a Ironside, el policia en cadira de rodes.

Els productors van decidir rodar noves entregues (26 concretament) amb els dos protagonistes supervivents de la primera: Burr i Barbara Hale com la seua enamorada secretària Della Street. Vegin-la i gaudeixin de tot un clàssic.

tracking