SEGRE
Olga Moreno al seu ‘Ahora Olga’.

Olga Moreno al seu ‘Ahora Olga’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ho avançàvem ahir. Mediaset aplica amb guant de seda i mà de ferro allò del pal (exhibició pública de les misèries pròpies i alienes) i pastanaga (suculentes mossegades). I tots, absolutament tots, s’hi presten. Al final tot és una qüestió de diners. Hi ha qui ho fa sota uns llums de neó i altres sota els focus d’un plató. En el fons és el mateix.

En aquest joc han participat tots els col·laboradors que són capaços, en un mateix programa, de ser alhora víctimes (plors i abandons d’escenari) i botxins (virulents atacs al company). En el rànquing figura en primer lloc l’inefable Kiko Matamoros (que ja supera la mateixa Cher en operacions d’estètica). És qui millor s’aplica aquella vella màxima d’“aquests són els meus valors, però si no els agraden, en tinc d’altres”.

Ara està en guerra, per enèsima vegada, amb la seua filla, però ja li hem vist fer de tot al llarg dels anys, des d’anunciar la seua imminent mort a publicitar casaments que mai no se celebren. Però hi ha més: Chelo, Lydia, Anabel Pantoja, Carmen Borrego... Fet i fet, Mediaset és el puto amo.

Kiko Matamoros, reformatejat.

Kiko Matamoros, reformatejat.SEGRE

tracking