SEGRE
Santiago Segura, fins a la sopa.

Santiago Segura, fins a la sopa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

¿Y si sí...? el nou programa de La 1 de TVE per a aquest estiu, té com dos problemes i a més ja sense cap tipus de solució.

L’encadenament d’esquetxos a càrrec de monologuistes, imitadors i actors molt poc mediàtics i/o de nova generació (tret de comptadíssimes excepcions) sona a carca, ancorat als 90 i incapaç d’evolucionar. Però encara hi ha més, que Santiago Segura sigui el presentador ja no funciona.

No perquè ho faci millor o pitjor, sinó que perquè està molt vist, massa, i està demanant a crits una llarga temporada a la nevera.

És que no hi ha ningú més? Mor d’èxit, i més quan aquest ¿Y si sí...? ve immediatament després de Viaje al centro de la tele, en el qual posa la veu en off. Si us plau! És que ningú de la casa no ha caigut en el detall? Així les coses, no és estrany que l’audiència en l’estrena fos mínima.

Apallissat per la final de Mask Singer a Antena 3 –on, per cert, José Mota, que és el director de l’espai de l’estatal, va competir contra si mateix al xou d’Atresmedia, en què forma part del jurat– també va ser derrotat per La última cena (Telecinco).

tracking