SEGRE
Carlos Soler, el primer gol (2021-2022).

Carlos Soler, el primer gol (2021-2022).SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ha tornat el futbol, tot i que no se n’hagi anat mai del tot. Continua sent atípic. Públic restringit, sense Messi, amb poquíssimes estrelles de les quals gaudir i guerra, com sempre, entre Tebas i Rubiales, a la qual s’han afegit ara Laporta i Florentino.

Tornen els anuncis, les cases d’apostes i aquell nostàlgic sobre com de bé es veuen els partits al bar (el VAR és una altra cosa). Ahir es va alçar el teló amb un València-Getafe que va donar espectacle tot just començar. Un expulsat per una falta als 30 segons (amb el VAR oficialment va ser als 3) i un penal als 10.

Gil Manzano va posar molt de part seua. Entusiasme en la locució i amb una parla que se li va escapar a un dels comentaristes. En un moment donat va deixar anar que “tenia tantes ganes de veure i sentir el públic a les grades que fins i tot em semblen entranyables les esbroncades a l’àrbitre”.

Doncs res, som-hi. Per cert, per si encara no se n’han assabentat, Amazon s’ha avançat a tots els seus competidors i ha adquirit en exclusiva per a Espanya els drets de la Lliga francesa. Els nostàlgics de Messi ja saben a què atenir-se.

tracking