SEGRE
Risto a ‘Todo es verdad’.

Risto a ‘Todo es verdad’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tampoc és que ens haguéssim perdut gran cosa, però la cancel·lació (temporal) del Todo es verdad de Risto Mejide en el prime time de Mediaset va ser una falsa alarma. Cert que, tret de la primera i improvisada entrega per la immediatesa de la notícia, sobre l’operació Titella amb l’empresari i ventríloc José Luis Moreno com a protagonista, les audiències del programa van ser mínimes a la graella de Cuatro, d’altra banda, cadena ja molt bregada en les travessies pel desert. Però d’això a una defenestració hi ha tot un abisme.

La raó és molt més senzilla. No hi ha programa (va ser substituït pel remake de McGyver i la sèrie FBI) perquè Risto Mejide estava de vacances (com es va preocupar de publicar-ho a les xarxes socials) i no es va gravar cap programa. Ara ha tornat i si no hi ha res de nou el dimarts 24 hi haurà noves entregues.

Risto, publicista en hores baixes, va saber adonar-se que el paper d’enfant terrible com a jurat immisericordiós a la llunyana OT li donaria menjar tota la vida per poc que s’apliqués en el tema. Ens agradi o no, s’ha sortit amb la seua..

tracking