SEGRE
Anna Simon ha tornat a TV3.

Anna Simon ha tornat a TV3.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

O sigui, que més que un experiment sociològic semblava un capítol d’una telenovel·la o d’una sitcom. Els participants, els uns i els altres, fan la sensació de tenir sempre present que són davant d’una càmera i actuen en conseqüència: molta impostació i poca espontaneïtat.

Anna Simon (Mollet del Vallès, 1982) ha tornat a TV3, cadena en la qual no té gens de sort, malgrat els seus èxits professionals a Atresmedia, com Zapeando, sense anar més lluny. Ara acaba d’estrenar un reality molt light –lluny dels mals rotllos dels de Mediaset, per entendre’ns– titulat Lloguer a primera vista. La idea no és dolenta, fins i tot és formativa, ens permetríem afegir: gent gran que viu sola i necessita companyia es barreja amb joves que volen independitzar-se de la seua llar paterna/materna i, sense conèixer-se de res, han de compartir pis, a veure com va la cosa.

Fins aquí tot perfecte, però com tot reality gravat amb temps i convenientment editat, desprèn un tuf de fals, de teatret del qual, almenys en la primera entrega, no va aconseguir desprendre’s. .

tracking