SEGRE
Bigote Arrocet, a la promo.

Bigote Arrocet, a la promo.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Comentarem un fet, un més, que posa en relleu el nivell moral de Mediaset en general i de Telecinco en particular. Al Sálvame de divendres hi va haver mobilització general per seguir l’arribada a Madrid del “fugat” Edmundo Bigote Arrocet (Buenos Aires, 1949) després de la seua fugida amb María Teresa Campos. Carreres a l’aeroport, a l’entrada i sortida de l’hotel i en el moment de pujar, maletes incloses, en un cotxe.

S’interrogaven els soferts reporters i els tertulians al plató a què es devia la seua presència i s’especulava amb el fet que si tenia alguna cosa a veure amb uns automòbils que havia abandonat en places de pàrquing d’una amiga o de la mateixa senyora Campos.

Amb això es van entretenir una bona estona fins que, en una pausa publicitària, va aparèixer una promo en la qual Arrocet apareixia com a il·lustre concursant del nou reality de Telecinco La casa de los secretos en què un grup de “famosos” s’enclourà en una casa amb un secret que s’anirà revelant a poc a poc. Arrocet, és clar, parlarà dels seus embolics amb Teresa. Previ pagament, clar.

tracking