SEGRE
Reynolds i Josh Brolin, en acció.

Reynolds i Josh Brolin, en acció.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Des del 2015, El Hormiguero, abusant de la seua influència, estrena la temporada amb un curt, en clau d’humor, en el qual apareix la pràctica totalitat dels convidats de l’anterior temporada. És l’impost que han de pagar per anar al plató de Pablo Motos per promocionar la seua pel·lícula, el seu disc, la seua sèrie o el que sigui.

La producció és bona i el pressupost ho permet. El cas és que, uns anys millor i d’altres pitjor, el curt ja és un clàssic del (final) de l’estiu. En aquest 2021, postpandèmia, el treball es titula Asesinato en el Hormiguero Express, en una picada d’ullet a l’obra d’Agatha Christie.

Agradarà més o menys (rodar a fragments i després donar-li una –mínima– coherència a la sala de muntatge no té preu), però cal valorar el resultat final. En aquesta edició, hi participen més de 90 famosos (poden jugar a descobrir-los) des de Banderas i Bardem fins a Jean-Paul Gaultier o Dan Brown passant per Fernando Alonso, Iniesta, Sacristán, Pataky, Coronado o Salma Hayek. Però el millor és l’homenatge que se li ret a l’inefable Quique San Francisco i la seua estimada cervesa.

tracking