SEGRE
Juan Carlos Rivero ataca de nou.

Juan Carlos Rivero ataca de nou.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Juan Carlos Rivero (Madrid, 1961), la veu del futbol en directe a TVE, va camí d’entrar al Guinness per entrepussar una vegada i una altra (no dos com assegura el refranyer) en la mateixa pedra.

Les seues ficades de pota són ja llegendàries, però és que aquest dimecres passat es va superar a si mateix. En la retransmissió del Kosovo-Espanya, classificatori per al Mundial de Qatar, va tornar a fer impossibles malabars lingüístics per no pronunciar la paraula Kosovo i donar realçament a un país que Espanya no reconeix com a tal (no fos el cas que es barregés la cosa amb Catalunya).

Així li comptabilitzem desenes de vegades esmentant “combinat kosovar”, “equip de la Federació de Kosovo”, “equip de Pristina”, “el rival d’avui”, “conjunt balcànic” o ja en el súmmum del disbarat, “conjunt serbi”.

Però és que al marcador apareixia “FFK”, i el mateix al web de la televisió pública. Si li serveix de consol a Rivero, cal reconèixer que no va ser l’únic que es va aplicar amb entusiasme a l’esperpent. Pedrerol, Ana Blanco i Lourdes García van fer el mateix en els seus respectius programes..

tracking