SEGRE
Jordi Rebellón a la sèrie.

Jordi Rebellón a la sèrie.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Entre unes coses i altres, no havíem pogut tractar com es mereix la mort de l’actor Jordi Rebellón (Barcelona, 1957) com a conseqüència d’un ictus irreversible.

Professional de llarg recorregut, sobretot en teatre i televisió (força menys al cine), sempre serà recordat pel personatge del doctor Rodolfo Vilches, un dels protagonistes principals d’Hospital Central, sèrie emesa per Mediaset entre el 2000 i el 2012 que explicava els avatars d’un gran centre mèdic, de la sanitat pública, ubicat a Madrid. Malgrat que el repartiment era amplíssim, entre fixos, secundaris i més cameos de famosos, el Dr.

Vilches va impactar des d’un principi entre l’audiència, malgrat ser un personatge que podria encasellar-se entre els “no bons”, però que provocava empatia pel seu fons (més que les formes) i el peculiar codi de deontologia professional que tenia.

A Jordi Rebellón, que va debutar en televisió com a alcalde de Barrio Sésamo, el Dr. Vilches el va marcar per sempre, com els ha ocorregut a molts altres actors com Antonio Ferrandis i el seu inoblidable Chanquete.

tracking