SEGRE
Sofía Cristo, en plena confessió.

Sofía Cristo, en plena confessió.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Aclarim d’entrada que, ni per un moment, no dubtem que les històris que expliquen no siguin certes. Però dit això convé reflexionar si tan traumàtiques denúncies tenen en els realities el millor dels escenaris per fer-les públiques. Ja vam dir el mateix amb el cas Rocío Carrasco, que s’ha fet tan d’or que és a punt de començar la segona temporada. O sigui, la credibilitat la va perdent de manera directament proporcional a mesura que s’omple el seu compte corrent. Ara ha tornat a passar

Sofía Cristo (1983), concursant estrella de La casa de los secretos, va aprofitar el prime time per anunciar a bombo i platerets que quan tenia cinc anys va patir abusos sexuals d’algú pròxim a la seua família i el nom del qual no pensa dir (fins a una altra entrega, s’entén). Bona mossegada i bona audiència per a una Mediaset sense escrúpols i amb la seua mare al plató de Telecinco com a convidada d’honor.

Per acabar-ho d’adobar, Carlos Sobera fent el paperot. Només li va faltar dir a Bárbara Rey: “No ploris ara, fes-ho després de la publicitat.”

tracking