SEGRE
Susanna Griso, a peu de lava.

Susanna Griso, a peu de lava.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Som així. Quan, mediàticament o televisivament parlant, ens cau un apetitós mos a la boca ja no el deixem anar fins que no quedi res per escurar i/o aparegui un altre plat millor que el que tenim. Ara estem que no caguem (amb perdó) amb l’erupció del volcà a La Palma canària. Ximpleries de la ministra a banda, sí que per a les cadenes televisives és un “espectacle” que dona, turistes no, però sí audiència.

I, no hi ha cap dubte, s’hi han abocat. Després de manllevar imatges de la televisió canària en els primers moments, hi han enviat els seus millors reporters per veure qui es col·locava més a prop del corrent de lava. Alejandro Rodríguez (Cuatro al día) i Carlos Franganillo (La 1) van ser els primers. Després, tots. Fins i tot han arribat a l’illa primeres espases com Pedro Piqueras per donar sentit als seus tremebunds qualificatius i Susanna Griso (AR no, era molta molèstia). I després, clar, hi ha els tertulians fixos.

Després de ser experts en Covid i vacunes, van ser especialistes en l’Afganistan i ara són vulcanòlegs titulats. I així fins a l’infinit i més enllà. 

tracking