SEGRE
Ares Teixidó, fulminada a 8TV.

Ares Teixidó, fulminada a 8TV.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja vam escriure en el seu moment que al Pla Renove low-cost de 8TV no li vèiem gaire recorregut. El que no esperàvem és que els nous amos tinguessin tan poca paciència i davant dels (esperats) mals resultats de tots els seus programes ja hagin decidit tallar en sec de bon començament. Obrim parèntesi per assegurar que a TV3, després de l’absurda campanya promocional de 8TV, cosa que també vam denunciar en el seu dia, s’estan partint del riure. Tanquem parèntesi.

El cas és que la moguda afectarà dos dels seus presentadors estrella. Un és Frank Blanco, que, amb el seu PAM! Programa Anti Migdiada, no ha pogut passar del 0,2 per cent d’audiència. A partir del dilluns 4 d’octubre passarà al prime time de les deu de la nit, amb el mateix programa però òbviament amb un altre nom i, això sí, canviant-li tots els col·laboradors buscant atreure una audiència més juvenil. Ja ho veurem. 

Però la més damnificada ha estat la lleidatana Ares Teixidó, que es quedarà sense el seu Sexual Revolution. No li canvien d’hora. Simplement el fulminen.

tracking