SEGRE
Miren com si no hi hagués un demà.

Miren com si no hi hagués un demà.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja sé que en aquesta vida hi ha d’haver de tot però, francament, podríem prescindir d’alguns espècimens humans que amb la que està caient a La Palma malgasten el temps i els diners a viatjar fins a l’illa canària per extasiar-se amb la visió de l’erupció volcànica que amenaça de deixar reduïda la zona a la mínima expressió.

Cert que la inefable ministra Reyes Maroto (que tot i que sembli el contrari encara segueix al càrrec) va ajudar-hi amb escreix amb allò d’“un espectacle meravellós” en actitud de reclam turístic.

Però el pitjor és que, i bo i acceptant que cal informar de tot sobre un cataclisme així, sorprèn que existeixin cadenes televisives que encara donin càmera i micro a aquests impresentables que únicament saben dir que això és “impressionant” i “únic a la vida”. Per cert, i a pesar que pràcticament és una prova superada, encara caldria fer passar alguns comentaristes, opinants i informadors per les didàctiques classes de Barrio Sésamo per ensenyar-los les diferències existents entre Palma, La Palma i Las Palmas.

tracking