SEGRE
Antonio David guanya contra ‘Sálvame’.

Antonio David guanya contra ‘Sálvame’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja vam escriure aquí que les multes econòmiques a Mediaset les resol Don Paolo amb un parell d’anuncis més a cada tall publicitari. Tanmateix, en els últims temps, les coses no roden gaire bé als jutjats per a Mediaset. O sigui, que caldrà anar afegint més promocions a la ja per si interminable llista.

En els últims dies li n’han caigut dos de bones als tribunals. La més mediàtica ha estat la d’Antonio David Flores, col·laborador de la casa fins que sobrava al xou de la seua ex Rocío Carrasco. El van posar, en un plis plas, de potetes al carrer (les males llengües van assegurar llavors, i ho continuen dient ara, que era una de les exigències sine qua non de la filla de La Más Grande).

Sense ja opcions a recursos (s’han esgotat), Tele 5 l’haurà d’abonar, per acomiadament improcedent, els 82.000 euros que va deixar de percebre malgrat tenir contracte firmat per les dos parts. Però tampoc es pot oblidar la indemnització que s’ha d’emportar el periodista esportiu Nico Abad també defenestrat de Deportes Cuatro. O sigui, que han de rascar-se la butxaca (una vegada més).

tracking