SEGRE
Edmundo ja no és a la casa.

Edmundo ja no és a la casa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Tindran més o menys èxit les seues decisions, però si d’alguna cosa no es pot acusar Mediaset és de retardar-se a l’hora de prendre mesures quan les coses no van del tot bé per als seus interessos, que podrien reduir-se a dos: guanyar audiència i guanyar diners.

El cas és que La casa de los secretos no funciona com s’esperava que funcionés fins al punt que no ajudarà a recuperar el lideratge perdut davant d’Atresmedia aquest setembre. La seua gran carta va ser Edmundo Bigote Arrocet perquè expliqués l’afer amb la senyora Campos.

El van cremar de seguida i la cosa no va donar més de si, però va deixar la porta oberta a batalles, una mica més secundàries, però que ben preparades encara poden donar joc.

I ja l’han tret de la casa de Guadalix perquè se les hagi al plató amb les filles Carmen Borrego i Terelu Campos i la neta Alejandra Rubio a l’espera (tot és qüestió de diners) de la mare de totes les batalles entre l’oportunista galant i la ja octogenària exestrella televisiva. I com que Sofía Cristo tampoc no dona per a gaire, La casa de los secretos deriva al seu hàbitat natural: ser un altre GH.

tracking