SEGRE
Marc Ribas, al programa.

Marc Ribas, al programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ciceró en la seua primera catilinària escrivia allò de “quousque tandem abutere, Catilina, patientia nostra”. Aquí podríem substituir Catilina per Marc Ribas i la cosa quedaria que ni niquelada. Mai no ens ha agradat Joc de cartes, el programa que cíclicament presenta a TV3 perquè hom no sap mai si es troba davant d’un exercici de divulgació gastronòmica o un reality culinari, però reality al capdavall.

La idea de promocionar la marca Catalunya a través dels fogons queda diluïda en l’absurd enfrontament entre quatre restauradors que han de votar-se entre si per veure qui resulta guanyador. La gota que va curullar la nostra paciència aquesta última setmana es va produir en l’espai dedicat a dilucidar qui era el millor cuiner en pota blava, raça amb denominació d’origen al Baix Llobregat. Hi competien tres locals del Prat i un de Cervelló dirigit precisament per un lleidatà.

Va guanyar aquest quan només tenia un plat de l’esmentat pollastre a la carta i a més va confessar que la seua especialitat eren les cabres i no les aus. Està clar que les xarxes socials van encendre’s.

tracking