SEGRE
El destre Canales, posant de ple.

El destre Canales, posant de ple.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Carlota Corredera (Vigo, 1974) és una molt mala presentadora. Sens dubte figuraria, per (des)mèrits propis, al Top Five de les pitjors conductores de la història en un programa de televisió. Les seues ganyotes, posturetes, titubejos, la seua dependència de l’orellera, amb diàlegs a micro obert, redueixen al mínim la seua credibilitat, que, d’entrada, l’ha deixat penjada a la porta d’entrada al plató.

Però per si encara quedava algun dubte sobre ella, s’havia de veure el Sálvame de divendres. Com que La casa de los secretos no dona més de si (les audiències cauen en picat), ara treballen a Mediaset la confessió del torero José Antonio Canales, que és un addicte al sexe. Carlota va portar al plató una psicòloga per explicar el tema, però de l’únic que van acabar parlant va ser de la mida del penis del destre a partir d’una disfressa que li van obligar a posar-se a la casa de Guadalix.

Carlota, desembridada ella, no feia més que preguntar a l’experta, entre rialles, “ohs” i “ahs”, sobre si la longitud i gruix del membre influïa o no en l’addicció del cosí dels també toreros Fran i Cayetano Rivera..

tracking