SEGRE
Núria Roca en l’estrena a La Sexta.

Núria Roca en l’estrena a La Sexta.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

D’acord, és cert. L’audiència de l’estrena de La Roca a La Sexta va ser residual. Però atesa la plantilla del dominical de tarda d’Atresmedia, cal donar-li un marge de confiança abans de defenestrar-lo.

A més de suposar el retorn a la cadena de Núria Roca (Montcada, 1972) al cap d’onze anys, s’ha d’enquadrar el magazín a cavall de l’entreteniment i la informació cultural i política, dins de la moguda de la casa de moure les seues peces com si de l’inici d’una partida de dòmino es tractés: Núria Roca substitueix Liarla Pardo de Cristina Pardo, que se n’ha anat al Más vale tarde de Mamen Mendizábal (ara en expectativa de destinació) amb Iñaki López que, al seu torn, ha deixat el seu La Sexta noche en mans de José Yélamo i Verónica Sanz.

Vaja, la quadratura del cercle! Tanmateix, el que no és acceptable és que en l’estrena es produïssin errors tècnics impensables d’una cadena de nivell. Entrevistar a distància en lloc del plató té els seus riscos, però la de Mercedes Milá, que “havia vingut” a parlar del seu nou programa a Movistar, va ser un veritable nyap.

tracking