SEGRE
Kiko Rivera i sa mare, Isabel Pantoja.

Kiko Rivera i sa mare, Isabel Pantoja.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ara mateix, per bé o per mal (més aviat això últim), només existeixen dos sagues familiars que permetin enriquir-se (per a uns en cash i per als altres, que també, en audiència) en el prime time televisiu.

Una és la dels Flores-Carrasco-Mohedano-Cano (que hi caben tots), que ara mateix es troba immersa en un estira-i-arronsa judicial que ha estat capaç de deixar a la nevera la gallina dels ous d’or de Mediaset en forma de la segona entrega del (interessat) testimoni de la filla de la més gran, enfrontada al món i que sembla oblidada (ara per ara) per tots aquells que durant la primera demanaven l’execució pública –millor al plató– d’Antonio David Flores. La segona saga, ara més de moda, és la més clàssica dels Rivera-Pantoja, que va ser pionera en la carnisseria en viu i en directe entre mare i fill.

Després del que es va veure a Tele5 i després d’una breu pausa publicitària, ara sembla que, via exclusives a les revistes, hi pot haver treva entre Kiko Rivera, la seua mare Isabel Pantoja i el tito Agustín, malgrat que apareixen nous fronts oberts, que això no s’acaba.

tracking