SEGRE
Els coaches de ‘La Voz’.

Els coaches de ‘La Voz’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A casa som molt de La Voz (Antena 3). La seguim cada divendres des del sofà com un divertiment innocu que no va gaire més enllà de l’entreteniment. Els concursants tenen el seu minut de glòria i ja està, mentre que els coaches (en l’edició d’aquest 2021 Alejandro Sanz, Malú, Pablo Alborán i Luis Fonsi) transmeten la sensació que s’ho passen bé.

Però això no treu que floti en l’aire (no volem creure que només ho veiem nosaltres) la sensació que les normes no són les correctes, si no fos (i tampoc no volem pensar-ho) que ja està decidit per endavant quins concursants passen o no a la següent fase. Ens expliquem. Cada coach té davant seu, en les audicions a cegues (ja saben, la de pitjar el botó i girar-se cap a l’aspirant durant la seua actuació), la tasca d’escollir els 14 membres del seu equip.

Com que hi ha sis lliuraments d’audicions, al principi escullen pel boc gros, però a mesura que avancen queden menys llocs per cobrir i és clar, amb una o dos places lliures, els concursants ho tenen més que difícil per entrar. No havien caigut en el detall?

tracking