SEGRE
Ana Rosa, en el seu comunicat.

Ana Rosa, en el seu comunicat.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Res, que no hi ha remei. Ni treva, ni oblit, ni perdó. La guerra entre les dos productores que pugnen per aconseguir el control absolut de Mediaset no coneix treves ni límits i ha arribat ja a un punt de no-retorn, amb el beneplàcit de Don Paolo amb l’objecte de l’audiència. Ahir, Ana Rosa Quintana, la reina de la casa, va anunciar que deixa el seu programa perquè se li ha reproduït el càncer de mama que ja va superar el 2010.

Els programes de la competència li van mostrar solidaritat i suport. Però a la casa va ser tot un sí però no, o un sí però és que... La culpa és que la guerra està en el seu moment clau i res ni ningú pot aturar-la. Així tenim, atrapats entre el foc creuat des de les dos trinxeres, Rocío Flores, Antonio David Flores, Anabel Pantoja... però encara n’hi ha més.

A María Patiño l’acusen d’una relliscada amb un company ja estant casada, a Belén Esteban “matant” per la seua filla Andreíta i abandonant el plató i a Kiko Matamoros cantant la ranxera de José Alfredo Jiménez, aquella que resa “me dices que te vas, que te vas y no te has ido”.

tracking