SEGRE
Sonsoles Ónega, l’últim intent.

Sonsoles Ónega, l’últim intent.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Al senyor Paolo Vasile li agafa urticària cada vegada que mira qui és el líder d’audiència en la jornada horària de les vuit del vespre a les nou de la nit. Mai varia. Inamovible i indestructible hi ha allà, mirant tothom des de dalt, el Pasapalabra d’Antena 3 conduït per Roberto Leal.

Ara bé, no es pot dir que el factòtum de Mediaset sigui algú que es rendeix. Al contrari. Impassible al desànim ha enviat a l’arena tot el que tenia: ha marejat el Sálvame escurçant-lo i col·locant-li una hora menys o més per cobrir aquest buit.

Fracàs i a més amb tendència a la banda al Limón i el Naranja. També ho va intentar amb un concurs, l’Alta Tensión de Christian Gálvez. Ara s’esllangueix en la franja matinal.

Va posar una telenovel·la turca que no va veure ningú i també li va servir de molt avançar el prime time dels seus realities abans de l’informatiu de Piqueras. Ara ho intentarà amb un magazín despreocupat, Ya son las ocho, que ha posat en mans de l’emergent Sonsoles Ónega, que farà doblet, perquè també condueix el Ya es mediodía.

tracking