SEGRE
Belén Esteban a ’La resistencia’.

Belén Esteban a ’La resistencia’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Es veu que a Sálvame van curts de temes per omplir tantes hores de programació (de dilluns a dissabte amb quatre hores diàries) i han de centrar-se en temes trivials per alimentar el morbo de l’audiència.

Aquesta setmana, per exemple, han anat al del sexe (light, sí, però sexe al cap i a la fi). Primer va ser María Patiño, que va deixar bocabadada Carlota Corredera quan va confessar que fa anys, quan encara no havia passat (ella) pel quiròfan, Andy García la va convidar a pujar a l’habitació d’un hotel a Granada amb intencions claríssimes i inequívoques i que ella li va dir que no perquè l’actor estava casat. Després li va tocar el torn a Belén Esteban, que va anar a La resistencia de Broncano. Va dir que el sexe amb el seu marit el practicava matí, tarda i nit però de dos a tres vegades per setmana.

Va ser una contradicció o és que quan toca s’hi posen a fons? Un veu això de l’Esteban i pensa: cal omplir minuts amb el que ha dit en un programa que no és de la casa quan la tenen diàriament com a col·laboradora i mai no s’han atrevit a preguntar-l’hi?

tracking