SEGRE
María Patiño en plena crisi.

María Patiño en plena crisi.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

En cap altra cadena com a Mediaset es compleix allò de “tot per l’audiència”. Per això el xou de María Patiño al programa Socialité, amb fugida inclosa, resulta difícil de creure. En ple programa apareix un rètol a la pantalla en el qual s’anuncia que ben aviat es veuran unes imatges que mostren com el nòvio/parella/marit (es van casar amb un ritual a Bali) de la presentadora es veu en actitud afectuosa amb una altra dona.

A més, una de les reporteres de la casa entra en directe per dir “el que veuràs no t’agradarà en absolut”. La Patiño s’enfurisma, es treu el micro i l’orellera (vegeu la foto) i abandona el plató. D’entrada és lògica la seua reacció perquè sent la conductora és lògic que conegui (tret que es tracti d’un cas de flagrant desídia) els continguts de l’espai per avançat. Però no. Després van aclarir la cosa. El seu nòvio/parella/marit no sortia a les imatges.

El vídeo mostrava l’actor Bradley Cooper amb la model Irina Shayk després d’haver-se reconciliat. En el seu dia, Patiño va confessar que Cooper era el seu nòvio platònic. Una broma? Sense cap gràcia.

tracking