SEGRE
Un moment del sorteig d’ahir.

Un moment del sorteig d’ahir.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Permetin-me la gosadia, però el sorteig de la loteria de Nadal ja no és el que era. I diré més, des que, per raons òbvies, van desaparèixer les pessetes per substituir-les per euros, la cançó dels nens de Sant Ildefons ja no ha estat mai la mateixa. I filant molt prim acabarem destacant que si no fos pels premis importants, es podrien col·locar imatges de sortejos anteriors i ningú no notaria la diferència.

Però val, acceptarem que el sorteig marca, com fan els anuncis d’El Corte Inglés, Freixenet i Campofrío, l’inici oficial de les festes que aquest any continuaran sent menys entranyables, com ja ho van ser el 2020, pel tema de les restriccions pandèmiques. Fidels a la tradició encara hi ha cadenes, com La 1, que ofereixen íntegre el sorteig que acaba fent-se interminable. Les altres cadenes col·loquen un cuadradet en una cantonada de la pantalla i quan es canta un premi important l’obren.

Després, curses dels reporters cap a l’administració agraciada per escoltar els tòpics de sempre perquè, variar, varien ben poc. Però, què volen? És Nadal.

tracking