SEGRE
Pedroche i el seu model 2022.

Pedroche i el seu model 2022.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Es veia venir. La reina de les xarxes socials a les campanades de Cap d’Any havia de, tard o d’hora, superar en audiència real l’eterna campiona des que existeix la televisió. Cristina Pedroche i els seus modelets impossibles (i encara que brindin amb cervesa) amb Alberto Chicote com a convidat de pedra van derrotar TVE amb Anne Igartiburu, amb 17 presències a l’esquena i eternament vestida en roig per Roberto Caprile.

A Anne la va perjudicar, i de quina manera, la baixa d’última hora, per Covid, d’Ana García Obregón. Jacob Petrus, malgrat la seua voluntat, no va equilibrar les forces. La Pedroche aquesta vegada portava un vestit ceba (per allò d’anar traient-se capes) del difunt dissenyador Manuel Piña tret del seu museu.

Si a La 1 li unim també la caiguda de José Mota i la seua gala pre i postcampanades, queda sobre la taula un “cal fer-s’ho mirar”. Els altres, en la seua línia –petonet d’Elena Gadel a Llucià Ferrer a TV3– i la pujada d’Ibai Llanos i Ramón García com a raïm alternatiu. Però, esclar, a molts sempre ens quedaran els imbatibles Cachitos a La 2. No fallen mai.

tracking