SEGRE
Betty White a ‘Las chicas de oro’.

Betty White a ‘Las chicas de oro’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Per si no ho sabien, o ho havien oblidat amb el pas dels anys, Las chicas de oro va ser una sitcom emblemàtica a mig món inclosa Espanya entre 1985 i 1992. Contava les peripècies de quatre jubilades (viudes i/o divorciades) amb possibles que comparteixen pis en una luxosa urbanització de Miami i es dediquen a viure (bé), la qual cosa no és poc. El detall negatiu és que el temps passa i a poc a poc ens hem anat quedant sense les seues protagonistes.

Estelle Getty (Sophia) va morir el 2008; Beatrice Arthur (Dorothy), el 2009; i Rue McClanahan (Blanche), el 2010. Aquest Nadal ens ha deixat Betty White (Rose) quan era a només uns dies d’arribar a centenària. A diferència de les seues companyes, Rose va acabar sent, per ser la menys decidida i la més tímida, el personatge més entranyable de tots.

Bo seria que, ara que ja no en queda cap, reposessin Las chicas de oro. No decebria i podrien buscar els cameos de la flor i nata de Hollywood en cada capítol. Entre il·lustres veterans, la majoria, reconeixerien uns joveníssims George Clooney o Quentin Tarantino.

tracking