SEGRE
La Lloll amb Rowan Atkinson el 1995.

La Lloll amb Rowan Atkinson el 1995.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

TV3 deu molt, moltíssim, a l’actor britànic Rowan Atkinson (Consett, 1955). Les dos sèries protagonitzades per ell, primer L’Escurçó Negre (1983) i posteriorment Mr. Bean (1990), sens dubte la més coneguda i popular, van posar la cadena autonòmica en el mapa de les audiències amb una legió d’incondicionals seguidors que es van empassar sense parpellejar els únics quinze capítols de què va constar la sèrie (n’hi va haver set més d’extres) i les seues innombrables reposicions.

Per això, com bé diu aquell vell adagi castellà de bien nacidos es ser agradecidos, cal aplaudir el gest de la televisió pública de Catalunya de retre homenatge a l’actor i al seu personatge durant aquestes festes nadalenques. Primer va ser el Sense ficció, que va emetre el documental Per molts anys, Mr. Bean, amb motiu del 30 aniversari de la seua aparició a la petita pantalla més la propina de cinc de les seues entregues.

Després ha vingut l’emissió de l’entrevista que Lloll Bertran li va fer el 1995 a través de la seua sòcia, la reportera Sandra Camaca en el seu reeixit La Lloll. El nostre aplaudiment.

tracking