SEGRE
El ‘Bismarck’, ja acabat.

El ‘Bismarck’, ja acabat.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No diré que són una maledicció, Déu me’n guardi de pensar-ho, però els col·leccionables formen part de les festes nadalenques. De fet, són una espècie de prolongació. No importa la Covid, ni positius, ni quarantenes ni que la nostra VISA estigui tremolant després dels excessos d’aquests dies.

Els col·leccionables no fallen mai a la seua cita. Als que s’hi apunten els qualifico d’herois homèrics: començar la col·lecció és fàcil, però acabar-la, a més de ser caríssim, no està a l’abast de qualsevol. Aquest any, a tall d’exemple, poden enganxar-se a muntar per peces Robocop o el mític Jeep Willys de les nostres gestes bèl·liques, col·leccionar minerals o els cascos de Valentino Rossi; o extasiar-se amb els mestres del fantàstic, de Wells a Poe.

Tanmateix, el que s’emporta la palma és muntar, peça a peça, el llegendari cuirassat alemany Bismarck, botat el 1939 i enfonsat el 1941 en la seua primera batalla. Escala 1:200 i 135 centímetres de llarg. 140 entregues (el kit de muntatge va amb la 10) que li sortiran a una mica més de 1.600 euros. Si són capaços d’arribar fins al final.

tracking