SEGRE

BOIG PER TU

Alexandra Olmo: Ha nascut una estrella... i de Juneda!

Alexandra Olmo, en el càsting.

Alexandra Olmo, en el càsting.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Nit redona per a Àngel Llàcer. L’estrena d’El Llop va resultar tot un èxit sent el més vist a Catalunya superant, fins i tot, l’entrevista de Pablo Motos a Julia Otero a El Hormiguero. A TV3 van posar la primera entrega sense talls publicitaris (cosa d’agrair), i després van regalar un Al cotxe amb Eloi Vila.

El Llop, per si no ho saben, és una original idea en la qual s’ofereixen, editats, això sí, els moments clau del càsting per buscar actors per estrenar (es va gravar al setembre) ben aviat Terra baixa, l’obra de Guimerà que, curiosament es va estrenar en castellà el 1896 amb traducció de José Echagaray i no va arribar a Barcelona, ja en català, fins a un any després. Amb més de mil peticions, han acabat amb 33 dels qui seran els futurs Manelic, Sebastià, Marta, Perdigons i Perruca, entre d’altres. El primer capítol es va desenvolupar a Cervera (que ha fet doblet a l’autonòmica) i Valls.

Però el millor és que a Cervera vam veure una futura estrella, Alexandra Olmo, una jove de Juneda a la qual el paper de Marta li va com anell al dit.

tracking