SEGRE
Ion Aramendi, de nou a Mediaset.

Ion Aramendi, de nou a Mediaset.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja ho vam escriure. Don Basile s’ho jugarà tot a una carta, la de Supervivientes, per recuperar el terreny perdut. Mentre es tanca el càsting (Anabel Pantoja, Carlota Corredera, Kiko Matamoros i Makoke semblen ja confirmats), també hi ha moguda en el tema de les presentacions.

Amb Jordi González de nou amb un any sabàtic i Jorge Javier Vázquez en situació relliscosa i amb seriosos dubtes sobre si farà o no alguna gala, Mediaset aposta per un rostre nou, encara que ja va debutar fa anys com a reporter a Sálvame: Ion Aramendi (Sant Sebastià, 1977). L’acadèmia li ha ofert un suculent contracte que el portarà a conduir les gales del reality des del plató amb Lara Álvarez als Cayos hondurenys i Carlos Sobera, que no té manies de cap mena, com a comodí.

El curiós del cas és que Ion Aramendi era una de les figures emergents de la televisió pública després de triomfar al magazín matinal Mejor contigo i presentar, ara mateix, el concurs El cazador, que, així com qui no vol la cosa, és líder a la seua franja horària.

tracking