SEGRE
Rafa, el guanyador desconegut.

Rafa, el guanyador desconegut.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La present edició de Secret Story, malgrat tots els esforços de la casa per rellançar-la, ha estat un dels fiascos més grans que es recorden a Mediaset, casa en la qual els realities acostumen a funcionar de manera acceptable. En aquest cas no ha estat així. Aquesta setmana va tancar amb un paupèrrim 6,9 d’audiència (Maestros de la costura a La 1 va fer un 9,00) demostrant que la versió anònima del format de famosos no ha enganxat pràcticament ningú.

Va guanyar, per si no ho saben, un tal Rafa Martínez davant d’Adrián i de Marta. Però no acaba aquí la cosa. Fixin-se si estava malament el panorama que fins i tot Tele 5 es va desentendre de la gala final, presentada per Carlos Sobera, i a la qual també van assistir els semifinalistes Nissy i Carmen, deixant-la en tan sols 45 minuts d’emissió (talls publicitaris inclosos) i és que ningú, absolutament ningú, tenia ja res a dir.

Però encara hi ha més. Ara s’ha sabut que la gala emesa dimarts es va gravar el divendres anterior amb lapsus del guanyador: “He vingut amb la mateixa camisa que portava el dia de la final.”

tracking