SEGRE
Rocío en el seu últim xou a Mediaset.

Rocío en el seu últim xou a Mediaset.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Encara rai (per a Don Paolo, s’entén) que avui comença Supervivientes, la taula de salvació a què s’agafa Mediaset per aixecar cap perquè, si s’ha de fiar de l’efecte Rocío Carrasco per aixecar l’audiència, ho té clar. Curiós, si més no, el cas. Després d’arrasar amb Rocío, contar la verdad para seguir viva (estrenat el 21 de març del 2021), la cadena va apostar per esprémer la filla de la més gran fins a l’última gota i el que ha aconseguit és que el públic se n’hagi cansat.

Com que la segona part de les seues queixes no es poden emetre per les demandes i querelles creuades entre els protagonistes (Telecinco no està ara mateix per perdre-les i haver de pagar una milionada), busca el sobrant del muntatge original per estirar la cosa com si d’un xiclet es tractés. Però encadena fracàs rere fracàs. Li va passar amb Montealto: el regreso a la casa i amb El último viaje de Rocío i ara li està passant el mateix amb Rocío un año después.

Es va estrenar dimarts amb un míser 7 per cent d’audiència i el d’ahir no pintava que hagués de millorar-ho. Un desastre, vaja.

tracking