SEGRE
Ignacio, un Borbó a Telecinco.

Ignacio, un Borbó a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La reconquesta de l’audiència de Mediaset va començar ahir amb l’estrena de l’enèsima edició de Supervivientes. No li va anar malament. No va arrasar (comparat amb anteriors edicions), però sí que va ser líder de dijous a la nit.

És un inici. La primera entrega va ser la història de sempre: quatre hores de res destacable, inacabables talls publicitaris (més de deu) per veure els salts des de l’helicòpter (amb més teatret que mai) i la composició dels dos equips que intentaran sobreviure als Cayos hondurenys. El cert és que després del que s’havia filtrat (des d’Antonio David Flores fins a Rocío Carrasco, passant per Marta Riesco, Agustín Pantoja i Carlota Corredera, la defenestrada), el que es va veure va ser una barreja de concursants trets del planter de la casa, en la qual hi ha per escollir, i poc més.

Anabel Pantoja (reincident) i els veterans Kiko Matamoros i Juan Cruz, i para de comptar. Tanmateix, Telecinco ha trobat un comodí en la figura d’Ignacio de Borbó, un cosí llunyà del rei Felip VI i descendent de Carles IV, Carles V i Felip V. Tota una troballa del càsting.

tracking