SEGRE
Una joveneta família Alcántara.

Una joveneta família Alcántara.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ja és oficial. La sèrie Cuéntame arriba al final. Enrere queden 22 temporades, des de la seua estrena el 13 de setembre del 2001, i més de quatre-cents capítols.

Les raons? La principal és que l’audiència ja estava donant l’esquena a la longeva sèrie. Del sostre del 41 per cent en la seua tercera temporada s’havia passat al deu pelat en l’actualitat i aquesta xifra era certament molt poca per a TVE. I com serà aquest final? S’estudien dos opcions.

Una minisèrie, a tall d’epíleg, de tres o quatre capítols o una TV movie per anar tancant totes les trames i subtrames pendents. En qualsevol cas, la decisió ja és ferma. Per si hi ha algú (fet que més que improbable seria miraculós) que no sap de què va la sèrie, direm que Cuéntame explica els esdeveniments més destacables de la vida social i política d’aquest país (la història arranca el 1968) a través dels avatars d’una família, els Alcántara.

Al llarg dels quatre-cents capítols els hem vist passar per totes les circumstàncies possibles, tantes que Imanol Arias, Ana Duato i María Galiana eren ja la nostra família.

tracking