SEGRE
Toñi Moreno, ‘guardiana’ a Mediaset.

Toñi Moreno, ‘guardiana’ a Mediaset.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Mediaset encara no s’han centrat. A la recerca de l’audiència perduda, continuen anant a les palpentes per veure si finalment l’encerten. Com que als tribunals no els va bé (més aviat malament), mouen fitxes com si d’una partida de dòmino (abans de començar, esclar) es tractés.

Supervivientes els funciona, però tampoc sense matar-se. Estan buscant polèmica, que també és poca, amb Kiko Matamoros i la seua baixíssima forma física (era d’esperar, per moltes operacions d’estètica que es faci, perquè una cosa és el bisturí i una altra l’imparable pas dels anys), Anabel Pantoja i la malaltia del seu pare i els estirabots del culturista, parella d’Enrique del Pozo, el d’Enrique i Ana. Els altres passen desapercebuts, inclòs el Borbó.

El reality s’ha apropiat la cadena matí, tarda i nit. Els especials ja són tres a la setmana amb Jorge Javier, Ion Aramendi i Carlos Sobera. I a més han suprimit el Viernes Deluxe per recuperar el Sábado Deluxe perquè al seu lloc anirà el Déjate querer, programa sense gaire futur, la veritat, conduït per la reina del passadís, Toñi Moreno.

tracking