SEGRE
Mejide a ‘Todo es verdad’.

Mejide a ‘Todo es verdad’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Risto Mejide (Barcelona, 1974) se l’ha endut per davant la febre renovadora que li ha agafat a Mediaset relativa a la seua segona cadena –després de Tele 5, és clar–, Cuatro. Però no temin, el continuaran veient al Todo es mentira de les tardes. El que desapareix és el seu spin-off nocturn Todo es verdad, que aquesta setmana va emetre la darrera entrega.

Risto, publicista reciclat a comunicador des de la seua estrena com a jurat del mal rotllo a Operación Triunfo, compaginava bé tots dos programes. El nocturn, pensat per a reportatges d’investigació, patia del to humorístic de l’original. Cert que les audiències havien caigut últimament però si es té en compte que es tractava d’un programa pensat per a l’estiu (es va estrenar el 29 de juny del 2021) ha complert amb escreix les expectatives, ja que ha aguantat onze mesos a la graella.

En qualsevol cas, que no es preocupi Risto. Baila conmigo que es va estrenar fa quatre dies amb Nagore Robles ja ha estat clausurat, i a En boca de todos de Diego Losada li queden dos telediaris.

tracking